Adnan Menderes Ortaokulu

Vizyon: Türk milli eğitimin temel ilke ve hedefleri doğrultusunda; bulunduğu çevrenin ihtiyaçlarına cevap verebilen, gerekli olan bilgi, beceri ve değerleri, teknolojik gelişmelerden faydalanarak sunan, seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen Türk kültürünü bilen örf ve adetlerine sahip çıkan Okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, araştırdıklarını paylaşan Düşünen ve düşüncelerini özgün ve rahat bir şekilde ifade edebilen Hoşgörülü ve katılımcı bireyler yetiştirmektir. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, çağın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlere Kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek, Davranışı ve karakteri ile vatanını, milletini seven, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş mutlu ve yetkin bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 02:40
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: BADMİNTON, BASKETBOL, VOLEYBOL, KARATE, FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJELERİ

Telefon - 0212 649 33 80

WEB - https://adnanmenderesortaokul.meb.k12.tr

Adres - Karadeniz Mah. Menderes cd. No41/1 Gaziosmanpaşa/ İstanbul

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KARADENİZ MAH. MENDERES CAD. NO:41/1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Adres - Karadeniz Mah. Menderes cd. No41/1 Gaziosmanpaşa/ İstanbul

Ulaşım 36KE KARADENİZ MAH.-EMİNÖNÜ, 36 KARADENİZ MAH-BEYAZIT, HT5 KARADENİZ MAH.-KOCATEPE ve 38M MECİDİYEKÖY-KARADENİZ MAH.OTOBÜS HATLARI OKULUMUZUN ÖNÜNDEKİ DURAKTAN GEÇER. SANKO-BAĞCILAR VE PAŞAÇAYIRI-GAZİOSMANPAŞA MİNİBÜS HATLARI OKULUMUZUN ÖNÜNDEN KALKAR. OKULUMUZ METRO İSTASYONUNA 10 DAKİKA UZAKLIKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 15 DAKİKA UZAKLIKTADIR.