OKUL FORMASI BELİRLEME ÇALIŞMALARI

Okul aile birliğimiz forma belirleme çalışmalarına başlamıştır. Bu konu ile ilgili olarak firma görüşmeleri yapılacaktır.

25.05.2023 374

Okul aile birliği tarafından Mart ayında yapılan okul forması anketi sonucunda velilerimizin büyük çoğunluğunun okul forması uygulamasına geçilmesini kararı almasına karşılık okul aile birliğimiz toplantı yaparak forma belirleme çalışmalarına başlamıştır. Forma kumaşı, şekli, renkleri, kalitesi vb. hususlarda görüşmek üzere Adnan Menderes Ortaokulu okul aile birliği 25.05.2023- 3.06.2023 tarihleri arasında üretici firma, satış bayileri ve velilerimizle toplantılar yapacaktır. Katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı belirtilen tarih aralığında 10.00- 17.00 saat aralıklarında okulumuza bekliyoruz.